Sponsors

Draag je dit event een warm hart toe en wil je ons helpen dan stellen we dat heel erg op prijs. Op deze manier ondersteun je de ontwikkeling van creativiteit, die we inzetten om het welzijn van mensen, organisaties en de wereld te verbeteren.

Inhoud

We zoeken sponsors

Met jouw sponsorschap kunnen we:

Deze sponsors gingen je voor

Sponsorpakketten

We hebben diverse manieren waarop je ons kunt sponsoren. Heb jij aanvullende ideeën, neem contact met ons op.

Je sponsort voor een of meerdere deelnemers die (even) krap bij kas zitten een ticket en drie overnachtingen. We vermelden dit doel bij jouw naamsvermelding op de site en tijdens de conferentie. Het sponsorbedrag is € 595,- per deelnemer.

Je sponsort ons met geld voor een specifiek doel, bijvoorbeeld de drankjes in de avond, de lunch of de zaalhuur. We vermelden dit doel bij jouw naamsvermelding op de site en tijdens de conferentie. Minimum sponsorbedrag is € 750,-

Je sponsort ons in natura, bijvoorbeeld sticky-notes, notitieblokken, pennen of stiften voor de workshops, specifieke hand- en spandiensten voor of tijdens de conferentie of een locatie met avondeten voor een van onze bijeenkomsten gedurende het jaar. We vermelden je bijdrage bij jouw naamsvermelding op de site en tijdens de conferentie.

Ik wil sponsoren

Super dat je onze initiatieven wil sponsoren. We nemen snel contact met je op om de details af te stemmen.