De Andere Bubbel

De Andere Bubbel is dé vereniging voor creatieve toekomstbouwers.

Inhoud

Vereniging voor creatieve toekomstbouwers

Eiland De Buiten Bubbel

Ons waarom

In De Andere Bubbel verbinden creatieve toekomstbouwers zich met elkaar om elkaar te inspireren en te motiveren en hun creatieve potentieel te ontdekken en (verder) te ontwikkelen. Kortom, om zichzelf en de ander op creatief vlak te versterken, zodat we de toekomst een beetje mooier kunnen maken. Dit alles gebeurt op basis van vertrouwen, openheid, gedeelde verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.

Voor wie

De vereniging staat open voor iedereen die er plezier in heeft om mensen of groepen mensen in een creatieve mindset te krijgen, zodat daar ideeën bedacht worden of nieuwe inzichten ontstaan. Leden zijn werkzaam in de profit- en non-profitsector en begeleiden vaak organisaties in veranderprocessen.

Wat we doen

De vereniging organiseert verschillende activiteiten waaronder het meerdaags event De Buitenbubbel. Ook biedt ze peer-to-peer hulp aan aanstormende talenten die hun eerste stappen zetten op het vlak van faciliteren of het begeleiden van workshops.

Hoe we dat doen

Alle activiteiten vinden plaats in een rijke leer/werkomgeving, vanuit de gedachte dat je daar het sterkst gestimuleerd wordt zelf oplossingen te bedenken.

Contact

Mail ons op bestuur@deanderebubbel.nl